Ingyenes szállítás az egész oldalon
Ingyenes szállítás az egész oldalon
Az én kosaram

image
SKU :

A vásárlások érvényesítésével megterheljük a rendelés összegét

Foglalásban


Teljes ár) 0,00 Ft

Rendelés leadása Folytatni a vásárlást

A jelen általános értékesítési feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF) a HOORTRADE, egy 7 500 eurós alaptőkéjű, a lyoni kereskedelmi és cégjegyzékben 878 143 601 szám alatt bejegyzett, LYON-ban (69007), a boulevard du parc de l'Artillerie 83/85 alatt található egyszerűsített részvénytársaság (a továbbiakban: "HOORTRADE") ajánlja fel.

A HOORTRADE a következő URL-címeken elérhető internetes honlapján keresztül : www.cazeboo.fr/ - www.cazeboo.be/ - www.cazeboo.it/ - www.cazeboo.es/ - www.cazeboo.de/ - www.cazeboo.nl/ - www.cazeboo.pl/ - www.cazeboo.lu/ - www.cazeboo.pt/ - www.cazeboo.at/ - www.cazeboo.ie/ - www.cazeboo.dk/ - www.cazeboo.fi/ - www.cazeboo.se/ - www.cazeboo.co.uk/ - www.cazeboo.cz/ - www.cazeboo.gr/ - www.cazeboo.hr/ - www.cazeboo.hu/ - www.cazeboo.lt/ - www.cazeboo.lv/ - www.cazeboo.ro/ - www.cazeboo.si/ - www.cazeboo.sk/,(a továbbiakban: "Honlap"), a HOORTRADE belső és külső beépítésre szánt termékek (a továbbiakban: "Termékek") értékesítését kínálja minden olyan vásárlónak, természetes személynek, aki nem szakmai tevékenysége körében jár el, és lakóhelye Franciaország területén vagy az Európai Unió valamely tagállamában található (a továbbiakban: "Vevő").

Minden Vevő elismeri, hogy a jelen ÁSZF-et, valamint a jelen ÁSZF teljesítéséhez szükséges valamennyi információt olvasható és érthető módon elolvasta, a Fogyasztói törvénykönyv L.111-1-L.111-8 és L.221-5 cikkeinek megfelelően, mielőtt bármilyen szerződést kötne a HOORTRADE-del.

1. AZ ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓ ALKALMAZÁSA ÉS VÉGREHAJTHATÓSÁGA

 • 1.1. A jelen ÁSZF korlátozás és fenntartás nélkül vonatkozik az Ügyfél által a Webhelyen leadott bármely termékmegrendelésre.
 • 1.2 A jelen ÁSZF célja, hogy meghatározza a Termékek Webhelyen történő megrendelésének feltételeit, valamint az egyes felek jogait és kötelezettségeit a Termékek szállításával kapcsolatban.
 • 1.3 Amennyiben a felek írásban másként nem állapodnak meg, a jelen ÁSZF elsőbbséget élvez a korábban kidolgozott és a Webhelyen közzétett általános szerződési feltételekből eredő bármely ellentétes kikötéssel szemben. Ezek minden más megállapodás kizárásával érvényesek.
 • 1.4 A jelen ÁSZF a HOORTRADE és minden egyes Ügyfele között létrejött szerződés szerves és lényeges részének tekintendő. Ezek bármikor elérhetők a Weboldalon.
 • 1.5 A jelen ÁSZF-et a megrendelés érvényesítésével egyidejűleg rendszeresen közöljük a Vevővel, ami a jelen ÁSZF teljes és fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ez az elfogadás az erre a célra szolgáló megfelelő négyzet bejelölésével történik. E négyzet bejelölése a Megrendelő saját kezű aláírásával azonos értékűnek minősül.
 • 1.6 A HOORTRADE fenntartja a jogot, hogy a jelen ÁSZF-et bármikor módosítsa és/vagy kiigazítsa. Ebben az esetben a Vevőre kizárólag a Weboldalon a megrendelés napján hatályos változat érvényes.
 • 1.7 Az a tény, hogy a HOORTRADE egy adott időpontban nem él a jelen ÁSZF bármelyik rendelkezésével, nem értelmezhető úgy, hogy a HOORTRADE lemondana a későbbi időpontban való jogáról.
 • 1.8 A HOORTRADE felkéri minden Ügyfelet, hogy a jelen ÁSZF-et figyelmesen olvassa el, nyomtassa ki és/vagy mentse el bármely tartós adathordozóra, mielőtt a Weboldalon történő termékrendeléshez folyamodna.

2. SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZÁMLA LÉTREHOZÁSA / REGISZTRÁCIÓJA

 • 2.1 A személyes ügyfélszámla létrehozása és/vagy birtoklása szükséges és kötelező előfeltétele a Termékek megrendelésének érvényesítésének a Webhelyen.
 • 2.2 Az Ügyfél létrehozhat egy személyes ügyfélfiókot:
  • A Webhely első látogatásakor vagy a Webhely későbbi látogatása során bármikor máskor, az erre a célra szolgáló, a Webhely minden oldalán elérhető fül segítségével.
  • A Webhelyen történő megrendelés leadásakor, miután kiválasztotta a megrendelni kívánt termékeket és érvényesítette a "Kosarát".
 • 2.3 Személyes fiókjuk létrehozásához a Vevőknek ki kell tölteniük a rájuk vonatkozó összes szükséges információt, azzal a kikötéssel, hogy a hiányos fiók létrehozását nem érvényesítik. Az Ügyfél által választott bejelentkezési mód nem módosítható. Hiba esetén az Ügyfélnek újra kell létrehoznia a fiókot, azzal a megjegyzéssel, hogy az adatok egyik fiókból a másikba történő átvitele nem lehetséges.
 • 2.4 A HOORTRADE nem tehető felelőssé az Ügyfél által az e-mail címében elkövetett hibáért, amelynek következtében az Ügyfél nem kapja meg a HOORTRADE-től a megrendelésének nyomon követésével kapcsolatos közleményeket.

3. MEGRENDELÉS LEADÁSA AZ OLDALON

 • 3.1 Minden termékrendelést a Honlapon keresztül kell leadni. A HOORTRADE törekszik arra, hogy a lehető leghűbb képi ábrázolást és leírást nyújtson a Termékekhez. Mivel azonban ezek a látványtervek és szemléltető szövegek nem szerződéses jellegűek, a Vevő nem vonhatja felelősségre a HOORTRADE-t. A HOORTRADE e tekintetben nem tehető felelőssé.
 • 3.2 A HOORTRADE nem fogad el megrendeléseket olyan egyedi termékekre, amelyek nem szerepelnek a Webhelyen.
 • 3.3 Amennyiben a HOORTRADE ezt kifejezetten javasolja a Honlapon, az Ügyfél :
  • Előre megrendelni egy olyan Terméket, amely már nincs raktáron, és amelyet újra feltöltenek.
  • Megrendelni egy olyan Terméket, amely már raktáron van.
  • Ebben a két esetben a Vevőnek a megrendelés vagy előrendelés időpontjában ki kell fizetnie a megrendelés teljes összegét a Webhelyen.
 • 3.4 A Vásárló közvetlenül a Webhelyen választja ki a megrendelni kívánt Terméket vagy Termékeket, és bármikor beléphet a "Kosaram" oldalra, hogy megtekinthesse a kiválasztott Termékeket, és érvényesíthesse azokat a megrendelés leadása érdekében.
 • 3.5 Az Ügyfélnek minden esetben be kell jelentkeznie személyes fiókjába, ha ezt korábban nem tette meg, vagy fiókot kell létrehoznia ahhoz, hogy megrendelést adjon le a Webhelyen. A megrendelés véglegesítésekor az Ügyfélnek további adatokat kell megadnia, különösen a telefonszámát, hogy megkönnyítse a termékek kiszállítására vonatkozó időpont egyeztetését, valamint a megrendelés szállítási és számlázási címét. E tekintetben a Vásárlók nem kérhetik a megrendelt Termékek kiszállítását más országba, mint ahol személyes fiókjukat létrehozták. Bizonyos városok vagy települések ki vannak zárva a szállításból (lásd a jelen ÁSZF 2. függelékét). Minden esetben minden megrendelésnek megfelelően kitöltöttnek kell lennie, és tartalmaznia kell a megrendeléshez feltétlenül szükséges információkat. A megadott adatok valódiságáért, pontosságáért és helytállóságáért a Megrendelő felel. A HOORTRADE nem tehető felelőssé a szállítási cím pontatlansága vagy hiányossága miatt bekövetkező szállítási késedelemért.
 • 3.6 A Vevőnek lehetősége van a megrendelés módosítására, javítására, kiegészítésére vagy akár törlésére is, amíg azt a megrendelés összesítő oldalán érvényesítik, a fizetés előtt.
 • 3.7 A megrendelés érvényesítését megelőzően a Vevőnek el kell olvasnia a jelen ÁSZF-et, és azt teljes egészében és fenntartás nélkül el kell fogadnia.
 • 3.8 A megrendelés és a szállítási adatok érvényesítését követően a Vevőnek ki kell választania a megrendelésének fizetési módját az erre a célra fenntartott helyen, hozzá kell adnia az esetleges kedvezménykódját, majd meg kell erősítenie a fizetést.
 • 3.9 A szerződés akkor jön létre véglegesen a HOORTRADE és a Vevő között, amikor a Vevő megkapja a megrendelés visszaigazolását. Ez a megrendelés visszaigazolás tartalmazza a jelen ÁSZF-et PDF formátumban. A végleges megrendelést a Vevő sem részben, sem egészben nem mondhatja vissza, kivéve, ha él a 7. cikkben meghatározott elállási jogával. Következésképpen, a megrendelés hibája vagy duplikált megrendelés esetén az Ügyfélnek kapcsolatba kell lépnie a HOORTRADE vállalattal, amely engedélyezheti a megrendelés törlését a szállítás előtt. Ebben az esetben a 7. pontban meghatározott elállási költségek a Vevőt terhelik.
 • 3.10 A megrendeléssel kapcsolatos bármely kérést a HOORTRADE-nek a Webhelyen erre a célra szolgáló, a Vevő személyes fiókján keresztül elérhető kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell elküldeni.

4.ÁRAK ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

TERMÉK ÁRAK

 • 4.1 A Honlaphoz való hozzáférés és a Termékek bemutatása ingyenes. Csak egy vagy több Termék megrendelése válik az utóbbiak által fizetéshez kötötté.
 • 4.2 Az alkalmazandó árak az Ügyfél által a Webhelyen történő megrendelés napján érvényes árak.
 • 4.3 A Termékek árai és a megrendeléshez kapcsolódó esetleges további költségek világos és érthető módon a megrendelés összesítésén szerepelnek. A megrendelés leadása előtt a Vevőnek meg kell erősítenie ezt az összefoglalót.

MODALITÉS DE PAIEMENT

 • 4.4 Az árak számlázása a megrendelés leadásakor érvényes árfolyamok alapján történik. A Vevő által megrendelt összes Terméket és a hozzájuk tartozó költségeket összefoglaló számlát rendszeresen megküldik a Vevőnek.
 • 4.5 A Vevő a megrendelésének árát közvetlenül a Webhelyen fizeti ki, a megrendelés leadásakor kiválasztott fizetési móddal és opcióval, az erre a célra biztosított folyamatnak megfelelően. A HOORTRADE a Vevő lakóhelye szerinti országtól függően különböző fizetési módokat kínál:

  • A megrendelés vagy előrendelés CB/Mastercard/Visa/Paypal/ SOFORT / GIROPAY / BANCONTACT / IDEAL / PRZELEWY24 / EPS / FINTECTURE használatával történő fizetés esetén a megrendelés vagy előrendelés leadásakor az Ügyfelet megterhelik.
  • Megrendelés vagy előrendelés fizetése esetén a fizetési megoldással 3 részletben vagy 4 részletben hitelkártyával, a szolgáltatást az ALMA (Alma SAS cég) nyújtja, melynek címe: 176 Avenue Charles de Gaulle 92200 Neuilly-sur-Seine és Az RCS Nanterre-nél a 839 100 575 számon regisztrálva a Vásárlót a megrendelés vagy az előrendelés leadásakor azonnal megterheljük az első havi fizetéssel. A választott megoldástól függően havi törlesztőrészletek levonásra kerülnek minden hónapban, az adásvételi szerződés aláírásának évfordulóján, egészen a megrendelés érvényesítésének időpontjában meghatározott teljes visszatérítésig. A HOORTRADE semmilyen módon nem jár el hitelezőként a Fogyasztói Törvénykönyv L.311-1. cikke értelmében. Ha az Alma megtagadja a jóváírást egy megrendeléshez, annak törlését vonhatja maga után. Az Ügyfelet és a HOORTRADE-et kötő Általános Szerződési Feltételek bármely felmondása az Alma és az Ügyfél közötti ÁSZF vagy hitelszerződés megszűnését eredményezi. A három/négy részletben történő fizetés az Alma partnerünkön keresztül lehetséges. A fizetés biztonságáról az ALMA és szolgáltatói gondoskodnak. Minden fizetést a 3D Secure véd. Vásárlások összege: Csak az 50 és 4000 euró közötti vásárlások fizethetők az Almával Díjak: Az Almánál több részletben történő fizetéssel a Megrendelő a megrendelés leadásakor feltüntetett jogi kezelési díjat fizet. Az Alma távfizetés-kezelő, és a polgári törvénykönyv 1316. és azt követő cikkeinek megfelelően elektronikus tanúsítványt állít ki, amely a tranzakció összegének és időpontjának igazolására szolgál
 • 4.6 A Vásárlót tájékoztatjuk, hogy a HOORTRADE minden fizetésnél a CHECKOUT és a PAYPAL engedélyezett fizetési szolgáltatók által kezelt biztonságos fizetési rendszert használ.
 • 4.7 Az esedékességig történő fizetés elmulasztása automatikusan, előzetes értesítés nélkül és jogszerűen a Vevő megrendelésének felfüggesztéséhez vagy érvénytelenítéséhez vezet, bármely más intézkedés sérelme nélkül.

5. A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

 • 5.1 A Webhelyen megrendelt Termékek a megfelelő használati és telepítési útmutatóval együtt kerülnek kiszállításra. Ezeket a dokumentumokat kérésre a Vevőnek is megküldjük. A Vásárlót tájékoztatjuk, hogy több csomagban szállított Termék megrendelése esetén a megfelelő használati utasításokat csak az egyik szállított csomag tartalmazza.
 • 5.2 A Vásárlót tájékoztatjuk, hogy a Termékeket meghatalmazott fuvarozó szállítja. A kiszállítás ingyenes.
 • 5.3 Hacsak a Webhelyen a megrendelési folyamat során vagy a megrendelt Termékek leírásában másként nem szerepel (különösen egy Termék foglalása vagy előrendelése esetén), a HOORTRADE vállalja, hogy az említett Termékeket a megrendelés visszaigazolásától számított 72 munkaórán belül elküldi. A Honlapon közölt szállítási határidők az általunk megbízott fuvarozók gyakorlatának megfelelően vannak megadva. A megrendelt Termékeket minden esetben a szerződés megkötésétől számított legfeljebb harminc (30) napon belül vagy a Vevővel egyeztetett határidőn belül szállítjuk ki. Az előrendelések lehetővé teszik az Ügyfél számára, hogy az áruk beérkezésekor készletet tartson fenn.
 • 5.4 A szállítás a Vevő által megadott címre történik. A HOORTRADE-nek nincs lehetősége a cím módosítására a megrendelés érvényesítését követően. A HOORTRADE számára a Vevőnek a szállítóval egyeztetett szállítási időpontban való távolmaradása, beleértve a szállítási cím hibája és/vagy a Vevővel való kapcsolatfelvételi nehézségek esetén is, a Vevő részéről a termékek átvételének megtagadásával egyenértékű. Ebben az esetben a HOORTRADE jogosult a Vevőnek a Termék(ek) újbóli kiszállításával kapcsolatos többletköltségek egészét vagy egy részét felszámítani, amelyről a Vevőt előzetesen tájékoztatták.
 • 5.5. Abban az esetben, ha a Vevő a megrendelt Termék(ek) átvételét a HOORTRADE felé történő indoklás nélkül nem veszi át, a HOORTRADE fenntartja a jogot, hogy a Vevőre a 7.7) visszaküldési díjtáblázat szerint kiszámított kötbért számítson fel.
 • 5.6 A kiszállításkor a Vevő köteles haladéktalanul ellenőrizni a kiszállított csomagok számát és állapotát. A Vevő a kézbesítéskor visszautasíthatja a csomagot, ha bármilyen rendellenességet észlel a szállítással kapcsolatban (sérülés, sérült vagy nyitott csomag, törött vagy sérült Termékek stb.). Ha egy csomag hiányzik a kézbesítés során, a Vevőnek ezt a szállítólevélen jeleznie kell, megemlítve a hiányzó csomag hivatkozási számát, és át kell vennie a többi csomagot. Ha a Vevő által megrendelt Termék(ek) a szállítás során a megbeszélt szállítási helyre történő szállítás során megsérült(ek), vagy ha egy vagy több csomag hiányzik, a Vevőnek minden hasznos, pontos és megalapozott fenntartást meg kell tennie a szállítólevélben, amelyet a fuvarozó a szállításkor átad neki. Ezeket a fenntartásokat világosan és részletesen kell megfogalmazni (meg kell említeni a hiányzó vagy sérült csomagokat és az érintett csomagok számát a kiszállított csomagok között, leírva a felmerült problémát és az ebből eredő károkat). Az olyan általános megfogalmazások, mint például "a csomag felbontásának függvényében" vagy "a csomag ellenőrzésének vagy leltározásának függvényében" nem minősülnek a HOORTRADE által elvárt pontos és indokolt fenntartásnak, és nem bírnak értékkel.
 • 5.7 A Vásárlót megfelelően tájékoztatjuk, hogy sem a fuvarozó, sem a HOORTRADE nem vállal felelősséget azért, ha a csomagokat a Vásárló által megbízott személy veszi át, aki a küldeményt fenntartás nélkül átvenné. A HOORTRADE-t minden esetben a lehető leghamarabb értesíteni kell az ilyen helyzetről, hogy kapcsolatba léphessen az érintett fuvarozóval, és meghatározhassa, hogy milyen lépéseket kell tenni a kézbesített megrendeléssel kapcsolatban. Ebben a tekintetben a Vásárlót arra kérjük, hogy dokumentálja a felmerült problémákat (fénykép, megjegyzés a szállítólevélen), hogy megkönnyítse a fuvarozóval való visszaküldés feldolgozását. A szállításkor megfogalmazott fenntartások hiányában a Vevő elismeri, hogy a megrendelésének megfelelő és látszólag jó állapotban lévő termékeket kapott, a Vevő azon jogának sérelme nélkül, hogy a szükséges feltételek teljesülése esetén utólagosan igénybe veheti a vonatkozó jogi garanciákat.
 • 5.8 Ha az Ügyfél csomagja rendellenesség vagy sérülés miatt visszakerül a HOORTRADE-hoz, a HOORTRADE a visszaküldött csomag kézhezvételekor felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel, hogy megkérdezze, hogyan folytassa a megrendelést. Ha a Vevő tévedésből utasította vissza a csomagot, kérheti annak visszaküldését az új küldeményre vonatkozó költségek előzetes megfizetésével, amelyről tájékoztatjuk. Ezeket a költségeket olyan megrendelések esetében is ki kell fizetni, ahol a megrendelés leadásakor felajánlották a szállítási költséget.
 • 5.9 A megrendeléskor a Vevőnek megjelölt időponthoz vagy időszakhoz képest, vagy - amennyiben a megrendeléskor nem jelöltek meg időpontot vagy időszakot - a szerződés megkötésétől számított harminc (30) napot meghaladó szállítási késedelem a Vevő kezdeményezésére, a Vevő ajánlott levélben, tértivevényes írásbeli felszólítására az adásvételtől való elállást eredményezheti, amennyiben a HOORTRADE-nek a szállításra vonatkozó utasítását követően a Vevő nem tett eleget a felszólításnak. A Vevőnek ekkor legkésőbb a szerződés felmondását követő tizennégy (14) napon belül visszatérítik a kifizetett összegeket. Ez a záradék nem alkalmazandó, ha a szállítási késedelem vis maior miatt következett be.

6. ÖSSZESZERELÉS ELŐTTI LELTÁR

 • A megrendelésének leszállítását követően és a HOORTRADE vevőszolgálatához intézett bármely kérést megelőzően a Vevőnek biztosítania kell, hogy a leszállított csomagokban található összes alkatrészt ellenőrizze, és ezt legfeljebb tizennégy (14) naptári napon belül. Ez a teljes körű ellenőrzés elengedhetetlen annak érdekében, hogy a HOORTRADE vevőszolgálatát minél kevesebbszer kelljen igénybe venni, és így a HOORTRADE a lehető leggyorsabban, egy lépésben tudjon reagálni a Vevő kéréseire. Ellenkező esetben a HOORTRADE válaszadási ideje meghosszabbodhat.

7. ELÁLLÁSI JOG

 • 7.1 A Vevőnek a Termékek átvételétől számított tizennégy (14) tiszta nap áll rendelkezésére, hogy a Fogyasztói Törvénykönyvben említett hatályos jogi feltételeknek megfelelően, indoklás és kötbérfizetés nélkül gyakorolja elállási jogát a HOORTRADE-től.
 • 7.2. Ha a Vevő élni kíván elállási jogával, a fent említett határidő lejárta előtt köteles tájékoztatni a HOORTRADE-t arról a döntéséről, hogy el kíván állni a megkötött szerződéstől, mégpedig a megküldés útján:
  • A jelen ÁSZF 1. számú mellékletében található, a jelen ÁSZF-hez csatolt formanyomtatványon, amelyet vagy postai úton, tértivevényes átvételi elismervénnyel, vagy a Honlap ügyfélterületéről elérhető kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küld el.
  • Bármilyen más kifejezett, egyértelmű nyilatkozatot, amelyben kifejezi elállási szándékát (például tértivevényes ajánlott levélben).
 • 7.3 Az Ügyfélnek minden esetben egyértelműen és félreérthetetlenül jeleznie kell elállási szándékát.
 • 7.4 Amikor a HOORTRADE megkapja a megfelelően kitöltött elállási nyilatkozatot, haladéktalanul elküldi a Vevőnek az elállás átvételéről szóló visszaigazolást tartós adathordozón, a Vevő által a megrendelés leadásakor megadott e-mail címre.
 • 7.5 A HOORTRADE visszautasítja a HOOTRADE által a HOORTRADE által a termékeknek a HOORTRADE részére történő visszaküldését az átvételi elismervény és/vagy a HOORTRADE írásbeli visszaigazolásának kézhezvétele előtt, amelyben szerepel a hely/helyszín, ahová a terméket vissza kell küldeni, és visszaküldi a feladónak.
 • 7.6 A Vevő minden esetben köteles a Termékeket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási döntés közlésétől számított tizennégy (14) napon belül a HOORTRADE-nek vagy a HOORTRADE által kijelölt más személynek visszaküldeni. Az Ügyfélnek minden esetben az érintett Termék(ek)et eredeti csomagolásukban, a mellékelt használati utasításokkal és/vagy esetleges tartozékokkal együtt kell visszaküldenie a HOORTRADE-nek.
 • 7.7 E célból és a Termékek jellegére való tekintettel a HOORTRADE szolgáltatást nyújt a Vevőnek a Termékek visszaküldésére azok mennyisége és/vagy súlya miatt.
  A Termékek visszaküldésének költsége csomagonként 26,45 euró fix költségből (ÁFÁ-val együtt) + a csomag súlyától függő változó költségekből áll (lásd az alábbi táblázatot).
  CSOMAGSÚLY (KG-ig) CSOMAGONKÉNTI VISSZAKÜLDÉSI KÖLTSÉG ADÓVAL EGYÜTT
  1 46,85 €
  2 47,75 €
  3 48,65 €
  4 49,56 €
  5 50,46 €
  6 51,36 €
  7 52,26 €
  8 53,17 €
  9 54,07 €
  10 54,97 €
  11 55,87 €
  12 56,78 €
  13 57,68 €
  14 58,58 €
  15 59,48 €
  16 60,39 €
  17 61,29 €
  18 62,19 €
  19 63,09 €
  20 64,00 €
  21 64,90 €
  22 65,80 €
  23 66,70 €
  24 67,61 €
  25 68,51 €
  26 69,41 €
  27 70,31 €
  28 71,21 €
  29 72,12 €
  30 73,02 €

  A HOORTRADE minden esetben elvégzi a hasznos ellenőrzéseket a termékek átvételekor. Annak érdekében, hogy a HOORTRADE a szükséges ellenőrzéseket el tudja végezni és az elállási kérelmet a lehető legjobb feltételek mellett tudja kezelni, a HOORTRADE erősen ajánlja, hogy az Ügyfél a visszaküldött Termék(ek)ről és a csomag(ok)ról a küldés előtt küldjön fényképet a HOORTRADE-nek. A HOORTRADE arra kéri a Vevőt, hogy távolítsa el a csomagokról a kimenő szállítási címkéket.

  A hiányosan, romlottan vagy az Ügyfél rossz kezelése miatt sérültként visszaküldött tételek nem kerülnek teljes egészében visszatérítésre. A HOORTRADE tájékoztatja a Vevőt az elszenvedett veszteségnek megfelelő kártérítés értékéről.

 • 7.8. Amennyiben a Vevő él az elállási jogával, a HOORTRADE a Vevő által kifizetett valamennyi összeget indokolatlan késedelem nélkül, a HOORTRADE által az elállásról szóló döntésről a HOORTRADE-nek a Vevő értesítésétől számított tizennégy (14) napon belül visszatéríti. A visszatérített összegből levonásra kerülnek a megfelelő visszaküldési költségek. Ez a visszatérítés elhalasztható a Termékek visszaszerzéséig, vagy addig, amíg a Fogyasztó Vevő a Termék és a csomag fényképével igazolja e Termékek feladásának tényét, a megőrzött dátum pedig e tények közül az első. A visszatérítés ugyanazon a fizetési eszközzel történik, mint amellyel a megrendelést leadta, kivéve, ha a Vásárló kifejezetten beleegyezik más fizetési eszköz használatába, és feltéve, hogy a visszatérítés nem jár költségekkel a Vásárló számára.

8. TERMÉKGARANCIA

TÖRVÉNYES GARANCIÁK

A fogyasztó választhat a javítás vagy a csere között, a francia fogyasztóvédelmi törvénykönyv L.217-9. cikkében meghatározott költségfeltételek mellett. A használt áruk kivételével a fogyasztónak az áru átadását követő 24 hónapig nem kell bizonyítania a hiba meglétét. A törvényes megfelelőségi garancia az esetlegesen nyújtott kereskedelmi garanciától függetlenül érvényes.
A fogyasztó dönthet úgy, hogy a Polgári Törvénykönyv 1641. cikke értelmében az eladott dolog rejtett hibáira vonatkozó garanciára hivatkozik, kivéve, ha az eladó kikötötte, hogy nem köteles garanciát vállalni; e garancia igénybevétele esetén a vevő választhat az adásvételtől való elállás vagy a vételárnak a Polgári Törvénykönyv 1644. cikke szerinti csökkentése között. A hiba felfedezésétől számított két év áll rendelkezésére. vice.
Az elévülési idő elhalasztása, felfüggesztése vagy megszakítása nem eredményezheti a jog keletkezésétől számított húsz éven túli elévülési idő meghosszabbítását a Polgári Törvénykönyv 2232. cikkével összhangban.

 • 8.1 A Webhelyen vásárolt valamennyi Termékre a következő, a francia polgári törvénykönyvben és a fogyasztóvédelmi törvénykönyvben meghatározott jogi garanciák vonatkoznak.
 • 8.2 A Vásárlót azonban megfelelően tájékoztatjuk, hogy a szállított Termékek egy vagy több részének bármilyen módosítása, vágása vagy személyre szabása megakadályozza a kapcsolódó törvényes garanciák alkalmazását, az alábbiakban meghatározottak szerint.

JOGI GARANCIA A MEGFELELŐSÉGRE

 • 8.3 A francia Fogyasztói törvénykönyv L.217-4. és azt követő cikkei értelmében az eladó köteles a fogyasztó Vevővel kötött szerződésnek megfelelő árut szállítani, és a Termék átadásakor fennálló esetleges hibákra reagálni. A megfelelőségi garancia akkor érvényesíthető, ha a hiba a termék átvételének napján fennállt.
 • 8.4. Ha azonban a hiba ezen időpontot követő 24 hónapon belül jelentkezett, akkor vélelmezhetően teljesül ez a feltétel. A francia fogyasztóvédelmi törvénykönyv L.217-7. cikke szerint azonban "az eladó megdöntheti ezt a vélelmet, ha az nem egyeztethető össze a [termék] jellegével vagy az állítólagos hibával". E tekintetben a HOORTRADE elemezheti a vitatott terméket annak megállapítása érdekében, hogy az azonosított hiba fennállt-e a terméknek a Vevő részére történő átadásának napján. E 24 hónapos időszakot követően azonban a Vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba már akkor is fennállt, amikor a Vevő a terméket átvette.
 • 8.5 A francia Fogyasztói törvénykönyv L.217-9 cikke szerint "a hiba esetén a vevő választ a javítás vagy a csere között. Az eladó azonban nem járhat el a vevő választása szerint, ha ez a választás olyan költséggel jár, amely az áru értékét vagy a hiba jelentőségét figyelembe véve egyértelműen aránytalan a másik lehetőséghez képest. Az eladó ekkor köteles a vevő által nem választott módszer szerint eljárni, kivéve, ha ez lehetetlen".

JOGI GARANCIA A REJTETT HIBÁKRA

 • 8.6 A francia polgári törvénykönyv 1641-1649. cikkei értelmében a Vevő kérheti a rejtett hibák elleni jótállás gyakorlását, ha a bemutatott hiba nem jelent meg a vásárláskor, a vásárlás előtt keletkezett és kellően súlyos (a hibának vagy alkalmatlanná kell tennie a terméket a rendeltetésszerű használatra, vagy olyan mértékben kell csökkentenie ezt a használatot, hogy a vásárló nem vásárolta volna meg a terméket, vagy nem ilyen áron vásárolta volna meg, ha tudott volna a hibáról).
 • 8.7 A nem megfelelő Termékkel kapcsolatos reklamációkat és visszatérítési kérelmeket postai úton vagy az erre a célra szolgáló, a Webhelyen az ügyféltérből elérhető kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell benyújtani. Az Ügyfélnek a megrendelt összegét banki átutalással térítjük vissza. A visszatérítési eljárás költségei (különösen az érintett Termék visszaküldésének költségei) a HOORTRADE-t terhelik.

KERESKEDELMI GARANCIA

 • 8.8 A hatályos törvényes garanciákhoz való jog sérelme nélkül, ahogyan azt fentebb említettük, és amelyekhez a HOORTRADE továbbra is kötve marad a termékek megfelelőségének garantálása érdekében, a Vevő a megvásárolt termék(ek)től függően további kereskedelmi garanciát vehet igénybe.
 • 8.9 A kereskedelmi garancia díjköteles. A kereskedelmi garancia időtartama és összege az ügyfél számláján is fel van tüntetve az ügyféltérben.

9.FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

 • 9.1. Mindkét fél felelősséget vállal a hibáiból, hibáiból vagy mulasztásaiból eredő, a másik félnek közvetlen kárt okozó következményekért.

AZ ÜGYFÉL FELELŐSSÉGE

 • 9.2 Az Ügyfél kizárólagosan felelős a Webhelyen a megrendelése leadása és érvényesítés céljából megadott információk minőségéért, pontosságáért, helytállóságáért és helytállóságáért. Az Ügyfél részéről a megrendelés leadásakor a HOORTRADE-nek közölt információkkal kapcsolatos bármilyen hiba, amely valószínűleg hatással lehet a megrendelt Termékek szállítására, a HOORTRADE számára az új szállítás biztosításához szükséges költségek kiszámlázását vonhatja maga után. A HOORTRADE ezért nem tehető felelőssé.
 • 9.3 A Vevő kizárólag a HOORTRADE és adott esetben harmadik felek felé felelős minden olyan kárért, bármilyen jellegű kárért, amelyet a megrendelésének leadásával és a jelen ÁSZF alkalmazásával kapcsolatban közölt, továbbított vagy terjesztett információk, valamint a jelen szerződési feltételek részéről történő bármilyen megszegése okoz.
 • 9.4 A Weboldalon keresztül megrendelt Termékek kiválasztásáért kizárólag a Vevő felelős.
 • 9.5 A leszállított Termék(ek) összeszerelése és telepítése a Vevő kizárólagos felelőssége. Hasonlóképpen, a Termék esetleges vágása vagy a Termék valamely alkotóelemének módosítása a Vevő kizárólagos felelőssége alatt történik. A HOORTRADE semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé a helyes gyakorlatnak vagy az összeszerelési és használati utasításnak nem megfelelő összeszerelésért.
 • 9.6 A Vevő panaszának megfelelő kezelése érdekében a Vevő köteles a kiszállítás napján megvizsgálni a csomagja állapotát és tartalmát, hogy az 5) cikkben említett feltételek mellett megfogalmazhassa a szükséges fenntartásokat, és az észlelt hibákról haladéktalanul értesíteni a HOORTRADE-t a kapcsolattartási űrlapon keresztül. Ha hibát talál, a Vevő nem szerelheti össze a Terméket, amíg a HOORTRADE nem dolgozta fel a reklamációt (lásd a jelen ÁSZF 8.9. cikkében szereplő feldolgozási határidőket). Ha a Termék összeszerelésre került, a HOORTRADE nem vállal felelősséget a Termék összeszerelése után talált hibákért. Következésképpen, ha a Vevő nem tájékoztatja a HOORTRADE-t a hibás alkatrész meglétéről, és azt a Termék összeszerelésének részeként szereli össze, a Vevő nem hivatkozhat az alkatrész hibájára.
 • 9.7 Ha a Vevő a megvásárolt Termék összeszerelését és beszerelését harmadik fél szolgáltatóra vagy szakképzett szerelőre bízza, ez utóbbi marad egyedül felelős az összeszerelésért, az ehhez használt eszközökért és minden olyan kárért, amely a Vevőt és/vagy a Terméket a beszerelés során vagy azt követően érheti. A HOORTRADE semmilyen esetben nem vonható felelősségre ebben a tekintetben. A HOORTRADE vevőszolgálatához ebben az esetben intézett bármilyen kérést a HOORTRADE elutasít. A HOORTRADE-t haladéktalanul értesíteni kell a Termék valamely alkotóelemének esetleges szerkezeti vagy alaki hibájáról annak összeszerelése, fúrása stb. előtt, azzal a kikötéssel, hogy a Vevő ekkor vállalja, hogy felfüggeszti a harmadik fél szakemberre bízott összeszerelést. A HOORTRADE nem tehető felelőssé a hibáért, ha a vitatott alkatrész a HOORTRADE-nek küldött értesítés ellenére került beépítésre vagy beépítésre a Termék szerkezetébe.

A HOORTRADE FELELŐSSÉGE

 • 9.8 A HOORTRADE minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az Ügyfél optimális minőségű és optimális körülmények között szállított Termékeket kapjon. A HOORTRADE teljes felelősséget vállal az Ügyfeleknek a Webhelyen kínált Termékekért, és egyedül foglalkozik az említett Termékekkel kapcsolatos esetleges panaszokkal.
 • 9.9 A HOORTRADE azonban nem tehető felelőssé semmilyen kárért, amely akár magának az Ügyfélnek, akár egy harmadik fél szerződésen kívüli, előre nem látható és áthidalhatatlan cselekményének, vagy vis maior esetnek tudható be.
 • 9.10 Továbbá nem vállal felelősséget a Vevő által a termékek nem rendeltetésszerű használatából vagy az utasításoknak nem megfelelő összeszereléséből/szereléséből eredő károkért, függetlenül attól, hogy ezt a beszerelést a Vevő maga vagy a Vevő által megbízott harmadik fél szolgáltató végzi.
 • 9.11 Amennyiben a Vevő a Termékben talált hibával kapcsolatban reklamál, a HOORTRADE vállalja, hogy a Vevő kérésének kézhezvételét a Vevő teljes dokumentációjának (referencia, mennyiség, fényképek, a HOORTRADE által kért bármely információ) kézhezvételétől számított negyvennyolc (48) munkaórán belül visszaigazolja. A termékben talált és a HOORTRADE által megerősített hiba esetén a HOORTRADE vállalja, hogy a panasz figyelembevételének visszaigazolásától számított tizennégy (14) naptári napon belül a Vevőnek a kérésének megfelelő megoldást kínál.

10. KÉNYSZERÜGYI HATALOM

 • 10.1 "Vis maior" alatt a HOORTRADE és az Ügyfél közötti szerződés megkötésének időpontjában ésszerűen előre nem látható, a felek egyikének befolyásán kívül eső esemény értendő. Ilyen eseménynek minősül, amint az ilyen esemény áldozatául esett fél akadályoztatva lenne szerződéses kötelezettségeinek megfelelő teljesítésében, mégpedig a hatásainak korlátozására irányuló megfelelő és megfelelő intézkedések végrehajtása ellenére is.
 • 10.2. Egyik fél sem vonható felelősségre a másik féllel szemben a jelen ÁSZF-ből eredő kötelezettség teljesítésének elmulasztásáért vagy késedelméért, amely a francia ítélkezési gyakorlat által elismert és meghatározott vis maior esemény bekövetkezését követően a másik fél cselekménye miatt következne be.
 • 10.3 A vis maior eset fennállásának időtartamára felfüggeszti a jelen ÁSZF-ből eredő kötelezettségeket, és ezen időszak alatt egyik fél sem hivatkozhat érvényesen a francia polgári törvénykönyv 1218. cikke értelmében vett vis maior eset fennállására annak érdekében, hogy a másik féllel fennálló szerződéses kapcsolatának megszüntetését igazolja. Ha azonban a vis maior eset több mint harminc (30) egymást követő napig tart, bármelyik fél jogosult a jelen ÁSZF-et jogszerűen felmondani, nyolc (8) nappal az erről szóló, tértivevényes ajánlott levél elküldését követően.

11. SZELLEMI TULAJDONJOGOK

 • 11.1 A Weboldal, valamint az adatbázisok, szövegek, dokumentumok, információk, képek, fényképek, grafikák, logók vagy bármely más adat a francia szellemi tulajdonról szóló törvénykönyv L.111-1. és azt követő cikkei alapján védettek, és a HOORTRADE kizárólagos tulajdonában maradnak, vagy adott esetben a megfelelő tulajdonosokéban, akiktől a HOORTRADE megszerezte a szükséges működési engedélyeket.
 • 11.2 A HOORTRADE marad a tulajdonosa minden, az Institut National de la Propriété Intellectuelle-nél (INPI) letétbe helyezett és bejegyzett, a Honlaphoz kapcsolódó szellemi tulajdonjognak, valamint minden, a HOORTRADE-hez tartozó egyéb megkülönböztető jelzéshez kapcsolódó szellemi tulajdonjognak és szerzői jognak.
 • 11.3 A Honlap egészének vagy egy részének, illetve a HOORTRADE tulajdonát képező szellemi tulajdonjogok bármelyikének bármilyen formában történő reprodukálása és/vagy megjelenítése, letöltése, fordítása, adaptálása, felhasználása, terjesztése, sugárzása és/vagy kommunikációja, kereskedelmi vagy nem kereskedelmi céllal, szigorúan tilos. Az Ügyfél köteles továbbá tartózkodni minden olyan cselekménytől, amely közvetlenül vagy közvetve sértheti a HOORTRADE szellemi tulajdonjogait.
 • 11.4 A Honlaphoz kapcsolódó szellemi tulajdonjogok vagy a HOORTRADE jogainak megsértése esetén az Ügyfelet felkérjük, hogy a Honlap ügyfélterületén található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül értesítse a HOORTRADE-et.

12. A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

13. A ÁSZF NYELVE

 • 13.1 Jelen ÁSZF francia nyelven készült.
 • 13.2 Amennyiben egy vagy több nyelvre kell lefordítani őket, vita esetén kizárólag a francia nyelvű szöveg hitelesnek tekintendő.

14. ALKALMAZANDÓ JOG ÉS JOGHATÓSÁG

 • 14.1 A jelen ÁSZF-re a francia jog az irányadó.
 • 14.2 Bármilyen jogvita esetén, amelyre a jelen ÁSZF (vagy bármelyik kikötésük) és/vagy a felek közötti kapcsolat adhat okot, a Vevő a polgári perrendtartás szerint területileg illetékes bíróságok valamelyikéhez fordulás mellett választhatja, hogy az ügyet a szerződés megkötésekor vagy a káros esemény bekövetkezésekor lakóhelye szerinti bíróság elé viszi.
 • 14.3. A Fogyasztóvédelmi törvénykönyv L.612-1. cikke értelmében emlékeztetünk arra, hogy "minden fogyasztónak joga van ingyenesen fogyasztói közvetítőhöz fordulni a közte és a szakember közötti vita békés rendezése érdekében. E célból a szakember garantálja a fogyasztó számára, hogy ténylegesen igénybe veheti a fogyasztói közvetítői rendszert".
 • 14.4. A 2015. augusztus 20-i 2015-1033. sz. rendelet és a 2015. október 30-i 2015-1382. sz. végrehajtási rendelet értelmében a francia fogyasztóvédelmi törvénykönyv L.612-2. cikkének hatálya alá tartozó fogyasztói jogvita vagy peres ügy a CMAP - Centre de Médiation et d'Arbitrage de Paris - közvetítésével peren kívül is rendezhető.
 • 14.5. A közvetítőhöz történő benyújtáshoz a Vevő a következő jogorvoslati lehetőségeket veheti igénybe:
  • (i) kitöltheti a CMAP honlapján található űrlapot: www.mediateur-conso.cmap.fr; vagy,
  • (ii) a kérelmet rendes vagy ajánlott postai küldeményként a CMAP Médiation Consommation, 39 avenue Franklin D. Roosevelt, 75008 PARIS címre kell elküldeni; vagy,
  • (iii) küldjön e-mailt a consommation@cmap.fr címre.
 • 14.6 Felhívjuk figyelmét, hogy a közvetítés nem kötelező, kivéve, ha a törvény másként rendelkezik, és a közvetítést a viták bírósági eljárás nélküli rendezése érdekében ajánljuk fel.

FÜGGELÉK - VISSZAVONÁSI FORMANYOMTATVÁNYMINTA

(Kérjük, csak akkor töltse ki és küldje vissza ezt a nyomtatványt, ha el kíván állni a szerződéstől)

A következő címre: HOORTRADE, 83-85 boulevard du parc de l'artillerie - 69007 LYON - Franciaország

Ezúton értesítem Önöket, hogy elállok a szerződéstől a következő rendelési számmal kapcsolatban: ________________

És az alábbi termék(ek)re vonatkozóan:
_____________________________________________________
_____________________________________________________
_____________________________________________________

Beérkezett: __ / __ / ____

Nevem és címem :
_____________________________________________________
_____________________________________________________
_____________________________________________________

Elfogadom a Hoortrade által kínált visszaküldési szolgáltatást

Dátum : __ / __ / ____

Aláírás (csak a jelen nyomtatvány papíralapú bejelentése esetén) :

Annexe 2 – Liste des codes postaux non livrés par HOORTRADE

Ország Város Irányítószámok
Franciaország
LOIX 17111
ILE D'AIX 17123
ST GEORGES D'OLERON 17190
ST PIERRE D'OLERON 17310
ST TROJAN LES BAINS 17370
ST MARTIN EN RE 17410
CHATEAU D'OLERON 17480
DOLUS D'OLERON 17550
LE BOIS PLACE EN RE 17580
ARS EN RE 17590
LA FLOTTE 17630
ST DENIS D'OLERON 17650
LA COUARDE SUR MER 17670
ST MARIE EN RE 17740
LA BREE LES BAINS 17840
LES PORTES EN RE 17880
RIVEDOUX PLAGE 17940
CORSE 20000 ➜ 20999
ILE DE BREHAT 22870
ILE D'OUESSANT 29242
ILE DE BATZ 29253
ILE DE MOLENE 29259
ILE TUDY 29980
ILE DE SEIN 29990
BELLE ILLE (LE PALAIS) 56360
GROIX 56590
ILES AUX MOINES 56780
ILE D'ARZ 56840
ILE D'YEU 85350
Németország
Hiddensee 18565
Pellworm 25846 - 25847 - 25849
Hallig Hooge 25859
Langeneß 25863
Hallig Oland / Hallig Gröde / Habel 25869
Föhr (Wyk) 25929 ➜ 25933
Föhr 25938
Föhr (Nieblum) 25939
Amrum (Wittdün) 25940 ➜ 25942
25946
Amrum (Nebel) 25947 ➜ 25949
Amrum (Norddorf) 25952 ➜ 25955
Sylt (Westerland) 25961 ➜ 25970
Sylt (Sylt-Ost) 25980 - 25985 - 25986
Sylt (Rantum) 25988
Sylt (List) 25989 - 25990
Sylt (Wenningstedt) 25992 ➜ 25994
25996 ➜ 25999
Langeoog 26465
Spiekeroog 26474
Wangerooge 26486
Norderney 26548
Juist 26571
Baltrum 26579
Borkum 26757
Helgoland 27498
Neuwerk 27499
Frauenchiemsee 83256
Horvátország
Rab 51280 - 51281
Krk 51500
51511 ➜ 51517
51521 ➜ 51523
Cres 51555 ➜ 51557
51559
Losinj 51550 - 51551 - 51554 - 51564
Ilovik 51552
Susak 51561
Unije 51562
Ciovo 21220 - 21223 - 21224
Drvenik 21225
Solta 21430 - 21432
Brac 21400
21403 ➜ 21405
21410 - 21412 - 21413 - 21420
21423 ➜ 21426
Hvar 21450 - 21454 - 21460 - 21462 - 21463
21465 ➜ 21467
21469
Vis 21480 - 21483 - 21485
Kolocep 20221
Lopud 20222
Sipan 20223
Mljet 20224 ➜ 20226
Lastovo 20290
Korcula 20260 - 20263 - 20264 - 20270
20271 ➜ 20275
Krapanj 22231
Zlarin 22232
Prvic Luka 22233
Prvic Sepurine 22234
Kaprije 22235
Zirje 22236
Murter 22240
22242 ➜ 22244
Pag 23249 ➜ 23251
53291 -53294 - 53296
Vir 23234
Olib 23296
Silba 23295
Premuda 23294
Molat 23292
Ist 23293
Sestrunj 23291
Ugljan 23271 ➜ 23275
Pasman 23212
23262 ➜ 23264
Dugi Otok 23281 - 23282
23285 ➜ 23287
Rava 23283
Veli Iz 23284
Dánia
Rønne 3700
Aakirkeby 3720
Nexø 3730
Svaneke 3740
Østermarie 3751
Gudhjem 3760
Allinge 3770
Klemensker 3782
Hasle 3790
Sejerø 4592
Aero 5960
Ærøskøbing 5970
Søby Ærø 5985
Fanø 6720
Fur 7884
Samsø 8305
Anholt 8592
Læsø 9940 - 9950 - 9960
Spanyolország
Îles Baléares 07xxx
Badajoz 06000 ➜ 06019
06010 ➜ 06012
06070 - 06071 - 06080
La Pilara 06009
Base Aerea Talavera Real 06050
Olivenza 06100
Cheles 06105
San Benito De La Contienda 06106
Villarreal 06107
Santo Domingo - San Jorge De Alor 06108
San Rafael De Olivenza - San Francisco De Olivenza 06109
Villanueva Del Fresno 06110
Oliva De La Frontera 06120
Zahinos 06129
Valverde De Leganes 06130
Alconchel 06131
Higuera De Vargas 06132
Taliga 06133
Valencia Del Mombuey 06134
Talavera La Real 06140
Santa Marta 06150
Barcarrota 06160
Alvarado - La Albuera 06170
Almendral 06171
Torre De Miguel Sesmero 06172
Nogales 06173
Salvaleon 06174
Salvatierra De Los Barros 06175
La Morera - La Parra 06176
Valle De Matamoros 06177
Valle De Santa Ana 06178
Gevora Del Caudillo 06180
Sagrajas 06181
Alcazaba 06182
Novelda Del Guadiana 06183
Pueblonuevo Del Guadiana 06184
Valdelacalzada 06185
Guadiana Del Caudillo 06186
Guadajira 06187
La Roca De La Sierra 06190
Puebla De Obando 06191
Villar Del Rey 06192
Botoa - Puente De Zapaton 06193
Valdebotoa 06194
Balboa - Villafranco Del Guadiana 06195
Aldea Del Cura - Aldea De Retamal - Cortegana - Corte De Peleas 06196
Entrin Alto - Entrin Bajo 06197
Almendralejo 06200
Aceuchal 06207
Villalba De Los Barros 06208
Solana De Los Barros 06209
Torremegia 06210
Villafranca De Los Barros 06220
Ribera Del Fresno 06225
Hinojosa Del Valle 06226
Llera 06227
Hornachos 06228
Puebla Del Prior 06229
Los Santos De Maimona 06230
Fuente De Cantos 06240
Calzadilla De Los Barros 06249
Bienvenida 06250
Monesterio 06260
Segura De Leon 06270
Fuentes De Leon 06280
Usagre 06290
Montemolin 06291
Calera De Leon 06292
Cabeza La Vaca 06293
Zafra 06300
Puebla De Sancho Perez 06310
Medina De Las Torres 06320
Atalaya 06329
Valencia Del Ventoso 06330
Fregenal De La Sierra 06340
Higuera La Real 06350
Fuente Del Maestre 06360
Burguillos Del Cerro 06370
Valverde De Burguillos 06378
Jerez De Los Caballeros 06380
Valuengo 06389
Brovales - La Bazana 06389
Feria 06390
La Lapa 06391
El Raposo 06392
Alconera 06393
Bodonal De La Sierra 06394
Don Benito 06400
Conquista - Torrefresneda - Santa Amalia - Valdehornillos 06410
Medellin 06411
Hernan Cortes - Ruecas - Vivares 06412
Mengabril 06413
Yelbes 06415
Castuera 06420
Monterrubio De La Serena 06427
Puerto Hurraco 06428
Benquerencia De La Serena - Puerto Mejorada 06429
Zalamea De La Serena 06430
Esparragosa De La Serena 06439
Malpartida De La Serena 06440
Higuera De La Serena 06441
Retamal De Llerena 06442
Campillo De Llerena 06443
Valencia De Las Torres 06444
Higuera De Llerena 06445
San Cristobal De Zalamea 06446
Quintana De La Serena 06450
Valle De La Serena 06458
La Guarda 06459
Campanario 06460
Magacela 06468
La Coronada 06469
Guareña 06470
Villagonzalo 06473
Valdetorres 06474
Oliva De Merida 06475
Palomas 06476
Puebla De La Reina 06477
Manchita 06478
Cristina 06479
Montijo 06480
La Nava De Santiago 06486
Cordobilla De Lacara 06487
Carmonita 06488
Lacara, De (Poblado) 06489
Puebla De La Calzada 06490
Lobon 06498
Barbaño 06499
San Vicente De Alcantara 06500
Alburquerque 06510
La Codosera 06518
Bacoco - Benavente - El Marco - La Rocita De Mayorga 06519
Cabeza Del Buey 06600
Peñalsordo 06610
Zarza Capilla 06611
Capilla 06612
Helechal 06613
Almorchon 06614
Nava, La (De Almorchon) 06615
Esparragosa De Lares 06620
Puebla De Alcocer 06630
Talarrubias 06640
Siruela 06650
Sancti-Spiritus 06655
Garlitos 06656
Risco 06657
Tamurejo 06658
Baterno 06659
Fuenlabrada De Los Montes 06660
Herrera Del Duque 06670
Villarta De Los Montes 06678
Peloche 06679
Castilblanco 06680
Valdecaballeros 06689
Garbayuela 06690
Pantano De Cijara 06691
Helechosa De Los Montes 06692
Villanueva De La Serena 06700
Entrerrios 06710
Gargaligas 06711
Zurbaran 06712
Los Guadalperales 06713
La Haba 06714
Rena 06715
Villar De Rena 06716
Palazuelo 06717
Puebla De Alcollarin 06717
Castillo De La Encomienda 06718
El Torviscal 06719
Valdivia 06720
Acedera - Obando 06730
Vegas Altas 06731
Orellana La Vieja 06740
Orellana De La Sierra 06750
Navalvillar De Pela 06760
Casas De Don Pedro 06770
Merida 06800
Calamonte 06810
Don Alvaro 06820
La Zarza 06830
Alange 06840
Arroyo De San Servan 06850
Esparragalejo 06860
La Garrovilla 06870
Torremayor 06880
Valverde De Merida 06890
Mirandilla 06891
Trujillanos 06892
San Pedro De Merida 06893
Aljucen 06894
El Carrascalejo 06894
Llerena 06900
Puebla Del Maestre 06906
Pallares 06907
Santa Maria La Nava 06908
Trasierra 06909
Granja De Torrehermosa 06910
Peraleda Del Zaucejo 06919
Azuaga 06920
Valverde De Llerena 06927
Malcocinado 06928
La Cardenchosa 06929
Berlanga 06930
Maguilla 06939
Ahillones 06940
Villagarcia De La Torre 06950
Casas De Reina 06960
Reina 06970
Fuente Del Arco 06980
Bohonal 13110
Észtország
Kihnu 88001 ➜ 88005
Osmussaare 91217
Vormsi 91301 ➜ 91320
Hiiuma 92001 ➜ 92420
Saaremaa 93001 ➜ 94799
96027 - 96098
Piirissaare 62601
Finnország
Helsinki 00190
Tirmo 07360
Pellinki 07370
Suurpellinki 07390
Barösund 10270
Tammisaari 10600
Velkua 21195
Lillandet 21650
Nauvo 21660
Pärnäinen 21670
Nötö 21680
Korppoo 21710
Korpoström 21720
Utö 21740
Norrskata 21750
Houtskari 21760
Mossala 21770
Emkarby 22220
Eckerö 22270
Storby 22271
Pålsböle 22310
Tjudö 22330
Geta 22340
Kastelholm 22520
Sund 22530
Vårdö 22550
Lemland 22610
Lumparland 22630
Föglö 22710
Sottunga 22720
Mariehamn 22100 - 22101 - 22120 - 22140 - 22160
Gottby 22130
Jomala 22150
Emkarby 22220
Hammarland 22240
Eckerö 22270 - 22271
Pälsböle 22310
Ödkarby 22320
Tjudö 22330
Geta 22340
Godby 22410 - 22411
Saltvik 22430
Kastelholm 22520
Sund 22530
Lemland 22610
Lumparland 22630
Föglö 22710
Sottunga 22720
Kökar 22730
Seglinge 22810
Kumlinge 22820
Enklinge 22830
Lappoby-Åland 22840
Torsholma 22910
Brändö - Åland 22920
Fiskö 22930
Åva 22940
Jurmo - Åland 22950
Värdö 22550
Åva 22940
Iniö 23390
Angelniemi 25230
Hiittinen 25940
Rosala 25950
Högsåra 25960
Kesälahti 59800
Suurikylä 59810
Purujärvi 59820
Isokyrö 61500
Lehmäjoki 61520
Orismala 61550
Orisberg 61560
Norinkylä 61840
Kristiinankaupunki 64100
Tiukka 64140
Närpes 64200
Kalax 64210
Yttermark 64220
Närpes St 64230
Böle 64240
Pjelax 64250
Kaskinen 64260
Lapväärtti 64300
Dagsmark 64320
Karijoki 64350
Myrkky 64370
Metsälä 64440
Kallträsk 64450
Härkmeri 64460
Skaftung 64480
Siipyy 64490
Nämpnäs 64510
Norrnäs 64530
Rangsby 64550
Övermark 64610
Teuva 64700
Perälä 64720
Horo 64740
Peltola 64760
Äystö 64770
Vanhakylä 64810
Kärjenkoski 64820
Villamo 64830
Heikkilänjoki 64840
Möykky 64850
Isojoki 64900
Kodesjärvi 64930
Vaasa 65100 - 65130 - 65170 - 65200 - 65230 - 65280 - 65300 - 65320 - 65350 - 65370 - 65380
Sundom 65410
Sulva 65450
Tölby 65460
Rimal 65470
Vikby 65480
Helsingby 65520
Mustasaari 65610
Karperö 65630
Koskö 65650
Singsby 65710
Jungsund 65730
Iskmo 65760
Raippaluoto 65800
Björköby 65870
Norra Vallgrund 65920
Södra Vallgrund 65930
Söderudden 65970
Maalahti 66100
Övermalax 66140
Långåminne 66160
Korsnäs 66200
Molpe 66210
Bergö 66220
Korsbäck 66230
Petolahti 66240
Svarvar 66260
Pörtom 66270
Taklax 66280
Harrström 66290
Töjby 66295
Jurva 66300
Niemenkylä 66320
Hakko 66330
Sarvijoki 66340
Tainus 66350
Kesti 66360
Närvijoki 66370
Laihia 66400
Ruto 66420
Vedenoja 66430
Tervajoki 66440
Jakkula 66450
Haapala 66460
Jukaja 66470
Vähäkyrö 66500
Merikaarto 66510
Veikkaala 66520
Koivulahti 66530
Petsmo 66540
Västerhankmo 66550
Österhankmo 66560
Kuni 66580
Vassor 66590
Vöyri 66600
Maksamaa 66640
Bertby 66660
Kaurajärvi 66680
Kaitsor 66710
Oxkangar 66730
Nurmes 75500
Nurmes 75530
Savikylä 75650
Ylä-Luosta 75680
Valtimo 75700
Karhunpää 75710
Pajukoski 75740
Puukari 75770
Mujejärvi 75790
Ylä-Valtimo 75840
Saramo 75890
Petäiskylä 75930
Mujejärvi 75940
Kohtavaara 75970
Höljäkkä 75990
Joensuu 80100 - 80110 - 80130 - 80140 - 80160 - 80170 - 80200 - 80210 - 80220 - 80230 - 80260
Reijola 80330
Ylämylly 80400
Onttola 80510
Lehmo 80710
Kontiolahti 80770
Kontioniemi 80780
Kontioranta 80790
Paihola 80850
Kulho 80910
Kontiolahti 81100
Katajaranta 81120
Romppala 81160
Eno 81200
Louhioja 81210
Jakokoski 81220
Mönni 81230
Lehtoi 81235
Ahveninen 81260
Paukkaja 81270
Uimaharju 81280
Ukkola 81290
Haapalahti 81295
Kuismavaara 81320
Luhtapohja 81330
Tokrajärvi 81350
Sarvinki 81360
Revonkylä 81390
Tyrjänsaari 81420
Kivilahti 81430
Huhus 81450
Käenkoski 81460
Naarva 81470
Vuonisjärvi 81560
Kelvä 81570
Vuonislahti 81590
Hattuvaara 81650
Lehmikylä 81660
Lieksa 81700
Lieksa 81720
Pankakoski 81750
Jamali 81810
Kylänlahti 81820
Mätäsvaara 81850
Viekijärvi 81860
Pankajärvi 81950
Jongunjoki 81970
Heinävaara 82110
Keskijärvi 82120
Kiihtelysvaara 82140
Oskola 82160
Uskali 82170
Huhtilampi 82180
Hammaslahti 82200
Suhmura 82210
Niittylahti 82220
Nieminen 82290
Rääkkylä 82300
Oravisalo 82310
Rasivaara 82335
Tikkala 82350
Onkamo 82360
Tolosenmäki 82380
Haarajärvi 82395
Puhos 82430
Hummovaara 82460
Heinoniemi 82490
Kitee 82500
Kiteenlahti 82510
Juurikka 82580
Närsäkkälä 82590
Tohmajärvi 82600
Värtsiläv 82655
Uusi-Värtsilä 82660
Kaurila 82670
Niirala 82675
Littilä 82685
Kovero 82710
Tuupovaara 82730
Öllölä 82750
Hoilola 82760
Kaustajärvi 82770
Marjovaara 82815
Maukkula 82820
Haukivaara 82830
Pirttiaho 82840
Kinnasniemi 82850
Kokinvaara 82865
Luutalahti 82870
Mannervaara 82880
Ilomantsi 82900
Sonkaja 82915
Lehtovaara 82960
Hattu 82967
Möhkö 82980
Liperi 83100
Salokylä 83130
Puromäki 83140
Roukalahti 83150
Tutjunniemi 83160
Risti 83320
Kaatamo 83330
Kaarnalampi 83340
Viinijärvi 83400
Käsämä 83430
Vaivio 83450
Harinjärvi 83460
Ahonkylä 83480
Outokumpu 83500
Kokonvaara 83550
Kuusjärvi 83630
Varislahti 83660
Polvijärvi 83700
Kuorevaara 83720
Sotkuma 83750
Sola 83760
Horsmanaho 83780
Kinahmo 83825
Hukkala 83830
Ruvaslahti 83835
Saarivaara 83840
Martonvaara 83855
Polvela 83870
Kajoo 83880
Juuka 83900
Paalasmaa 83910
Vihtasuo 83915
Nunnanlahti 83940
Ahmovaara 83950
Koli 83960
Tuopanjoki 83985
Hailuoto 90480
Olaszország
Kivéve Szicíliát és Szardíniát
Ventotene 04020
Ponza 04027
Sardaigne 07000 ➜ 09999
La Maddalena 07024
Asinara Cala d´Oliva 07046
Carloforte 09014
Campione* 22060
Livigno* 23030
Monte Isola 25050
Pellestrina 30010
San Pietro in Volta 30010
Burano 30012
Venezia 30100 - 30121
Sant´Elena 30122
Venezia 30122 ➜ 30126
30131 ➜ 30133
30135
Venezia 30141
Alberoni 30126
Lido di Venezia 30126
Malamocco 30126
Giudecca 30133
Sacca Fisola 30133
Murano 30141
Cavo 57038
Cavoli 57034
Gorgona Isola 57030
La Pila 57034
Marciana 57030
Poggio 57030
Pomonte 57030
Procchio 57030
San Piero in Campo 57034
Sant´Ilario 57034
Seccheto 57034
Capoliveri 57031
Capraia Isola 57032
Marciana Marina 57033
Campo nell´ Elba 57034
Marina di Campo 57034
Pianosa Isola 57034
Porto Azzurro 57036
Carpani 57037
Magazzini 57037
Portoferraio 57037
San Giovanni 57037
Rio Marina 57038
Rio Nell´Elba 57039
Campese - Giglio Isola - Giglio Porto 58012
Île d'Elbe & Thyrréniennes 58013 - 58018
Giannutri 58019
Isole tremiti 71040
San Domino 71040
San Nicola 71040
Tremiti Isole 71040
Barano d´Ischia 80070
Buonopane 80070
Fontana 80070
Marina Grande di Capri 80073
Panza 80075
Piedimonte d´Ischia 80077
Sant´Angelo 80070
Serrara 80070
Succhivo 80070
Testaccio d´Ischia 80070
Anacapri 80071
Capri 80073
Casamicciola Terme 80074
Forio 80075
Monterone 80075
Lacco Ameno 80076
Ischia 80077
Ischia Ponte 80077
Ischia Porto 80077
Ischia San Michele 80077
Sant´Antuono D´Ischia 80077
Procida 80079
Ustica 90010
Pantelleria 91017
Favignana 91023
Lampedusa 92010
Linosa 92010
Alicudi 98050
Filicudi 98050
Panarea 98050
Stromboli 98050
Vulcano 98050
Canneto Lipari 98052
Lipari 98055
Norvégia
Longyearbyen 9170
Svalbard 9171
Isfjord pä Svalbard 9172
Ny-Alesund 9173
Hopen 9174
Sveagruva 9175
Bjornoya 9176
Hornsund 9177
Barentsburg 9178
Pyramiden 9179
Hollandia
Vlieland 8899
AA-ZZ
Terschelling 8881 ➜ 8884
8891 ➜ 8897
AA-ZZ
Ameland 9161 ➜ 9164
AA-ZZ
Schiermonnikoog 9166
AA-ZZ
Texel 1791 ➜ 1797
AA-ZZ
Marken 1156AA - 1156ZZ
Portugália
Madère 9000 ➜ 9390
9400
Açores 9500 ➜ 9690
9700 ➜ 9950
9960 ➜ 9989
Svédország
Stockholm Segeltorp 10005 - 13025 - 13033 - 13034 - 13036 - 13038 - 13039 - 13042 - 13043 - 13055 - 13056
Drottningskär 37022
Gothenburg archipelago 43080 ➜ 43089
43095 ➜ 43097
Nordkoster 45204
Sydkoster 45205
Åstol 47112 - 47113
Dyrön 47114 - 47115
Västra Götaland 47500 ➜ 47599
Gotland 62000 ➜ 62999
Holmön 91803
Blidö 76017
Yxlan 76018
Stockholm Tomteboda 76019

Szállítás
5/9 nap

Biztonságos fizetések

Ingyenes szállítás

Érintés nélküli
szállítás

Biztonságos fizetés

Visa
Mastercard
PayPal
ApplePay
GooglePay

Üdvözöljük a Cazeboo-nál!

A modern külső szerelvények, különösen a terasz- és kertburkolatok online értékesítésére specializálódott Cazeboo megtiszteltetésnek számít, hogy teljes körű ajánlatot kínáljon, amellyel értéket adhat az Ön külsejének a legújabb piaci trendek, rendkívül versenyképes áron!

Minőség megfelelő áron! Ez a Cazeboo mottója!

Minden termékünket átgondoltuk és készlet formájában terveztük.
Könnyen és gyorsan telepíthető, saját kezűleg összeszerelheti Cazeboo lugasait, pavilonjait és kocsibeállóit gyerekjáték lesz.

Minden modellünket úgy terveztük, hogy a biztonságot és az esztétikát ötvözze.

A Cazeboo választási lehetőséget kínál minden vágyának és követelményének kielégítésére: vászon pergola, bioklimatikus, kerti lugas, kocsibeálló, kioszk, ...
A Cazeboo-nál mindent megtesznek az Ön elégedettsége érdekében!
Fedezze fel az összes tartozékunkat is az Önhöz hasonló külsőhöz: vászon és tartalék tetőalkatrészeket kínálunk a projekt tökéletesítéséhez .

A választás megkönnyítése érdekében minden terméklapunkon megtalálható minden műszaki információ, részletes termékleírás, valamint a helyzetre vonatkozó látványelemek.

A fizetés biztonságos és a szállítás ingyenes, így profitálhatsz vedd és jó vásárlást!