Ingyenes szállítás az egész oldalon
Ingyenes szállítás az egész oldalon
Az én kosaram

image
SKU :

A vásárlások érvényesítésével megterheljük a rendelés összegét

Foglalásban


Teljes ár) 0,00 Ft

Rendelés leadása Folytatni a vásárlást

Külső roló

Erkély vagy terasz? Találja meg azt a napellenzőt, amellyel egész évben élvezheti kültéri terét. A napellenző a legegyszerűbben felszerelhető napvédő megoldás, megbízhatóan tartós. A redőnyök … Olvass tovább

Erkély vagy terasz? Találja meg azt a napellenzőt, amellyel egész évben élvezheti kültéri terét. A napellenző a legegyszerűbben felszerelhető napvédő megoldás, megbízhatóan tartós. A redőnyök széles választékát kínáljuk, amelyek célja, hogy növeljék kültéri terét, miközben stílust, funkcionalitást és védelmet biztosítanak. Fedezze fel változatos, minden igényt kielégítő külső redőny katalógusunkat. Akár maximális napvédelmet, akár időjárásállóságot, akár kifinomult esztétikát keres, nálunk megtalálja a tökéletes megoldást. Sokoldalúságot és praktikusságot kínálva behúzható redőnyeink tökéletesen alkalmazkodnak a különböző helykonfigurációkhoz. Lehetővé teszik, hogy igény szerint árnyékolt sarkot hozzon létre, és könnyen visszahúzható, hogy teljes mértékben kihasználhassa a nap előnyeit. Csuklós és földelés nélkül könnyen összecsukható kézi napellenzőink kiemelik háza vagy lakása homlokzatát. Keresse meg olcsó külső rolóját online. A Cazeboo különböző méretű anyagokat és színeket kínál Önnek, akár teraszra, akár erkélyre van szüksége napellenzőre. Hozzon létre egy kis sarkot árnyékban vagy látótávolságon kívül egyszerűen felszerelhető külső redőnyeinkkel. Az univerzális, Cazeboo termékek használhatók ablakos napellenzőként és teraszmenedékes megoldásként is. A készletben szállítva, részletes összeszerelési útmutatónknak köszönhetően mindent megtalál, amire szüksége van (tartozékok mellékelve) a termék összeszereléséhez és telepítéséhez egy szempillantás alatt. A Cazeboo megtiszteltetésnek tartja, hogy verhetetlen napellenző árakat kínál, garantált minőség mellett.

SzűrőkA kategória összes terméke

93349 Ft

 • Manuális egyrészes napellenző
 • Kiváló minőségű szürke vászon 320g/m²
 • UV50+ fényvédő
 • Könnyen nyitható és zárható
Szállítás 24/06 és 28/06 között
93349 Ft

 • Manuális egyrészes napellenző
 • Kiváló minőségű bézs vászon 320g/m²
 • UV50+ fényvédő
 • Könnyen nyitható és zárható
Szállítás 24/06 és 28/06 között
119419 Ft

 • Manuális egyrészes napellenző
 • Kiváló minőségű szürke vászon 320g/m²
 • UV50+ fényvédő
 • Könnyen nyitható és zárható
Szállítás 24/06 és 28/06 között
119419 Ft

 • Manuális egyrészes napellenző
 • Kiváló minőségű bézs vászon 320g/m²
 • UV50+ fényvédő
 • Könnyen nyitható és zárható
Szállítás 24/06 és 28/06 között

Tanácsaink

A napellenző lehetővé teszi a külső védelmét nagyobb falazás nélkül. De valószínűleg azon töpreng, hogyan válassza ki a megfelelőt, ezért mi segítünk! A külső napellenző … Olvass tovább

A napellenző lehetővé teszi a külső védelmét nagyobb falazás nélkül.
De valószínűleg azon töpreng, hogyan válassza ki a megfelelőt, ezért mi segítünk!
A külső napellenző kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni, az első lényeges értékelési szempont a vászon anyaga.
A Cazeboo olyan külső poliészter redőny modelleket kínál, amelyek ellenállnak a napsugarak hatásainak. Ez egy divatos anyag, amely széles színválasztékot kínál, és amely mindenekelőtt könnyen karbantartható.

Ahhoz, hogy a mindennapi használat kényelmes legyen, elengedhetetlen, hogy a redőny könnyen kezelhető legyen.
Külső redőnyeink a kiváló minőségű kézi nyitási rendszer előnyeit élvezik, lehetővé téve a vászon rövid időn belüli és minimális erőfeszítéssel történő letekerését.

A napellenző hosszú élettartamának biztosítása érdekében ajánlatos rendszeresen leporolni, amikor az anyag teljesen megszáradt. Ez a gyakorlat megakadályozza a csuklós karok esetleges nyikorgását, amelyet gyakran a szennyeződések felhalmozódása okoz. Ezenkívül a mechanizmus tengelyeinek éves kenése elengedhetetlen a megfelelő működéshez.

Ami a tisztítást illeti, az évente egyszeri szappanos vízzel való mosás több mint elegendő. Erősen ajánlott, hogy ne használjon mosószereket, kivéve azokat, amelyeket kifejezetten külső vásznakra terveztek. Ha a vászon jól ellenáll a nedvességnek, a penészképződés elkerülése érdekében ajánlatos ne összeszerelni a vásznat, ha nedves.

Szállítás
5/9 nap

Biztonságos fizetések

Ingyenes szállítás

Érintés nélküli
szállítás

Biztonságos fizetés

Visa
Mastercard
PayPal
ApplePay
GooglePay

Üdvözöljük a Cazeboo-nál!

A modern külső szerelvények, különösen a terasz- és kertburkolatok online értékesítésére specializálódott Cazeboo megtiszteltetésnek számít, hogy teljes körű ajánlatot kínáljon, amellyel értéket adhat az Ön külsejének a legújabb piaci trendek, rendkívül versenyképes áron!

Minőség megfelelő áron! Ez a Cazeboo mottója!

Minden termékünket átgondoltuk és készlet formájában terveztük.
Könnyen és gyorsan telepíthető, saját kezűleg összeszerelheti Cazeboo lugasait, pavilonjait és kocsibeállóit gyerekjáték lesz.

Minden modellünket úgy terveztük, hogy a biztonságot és az esztétikát ötvözze.

A Cazeboo választási lehetőséget kínál minden vágyának és követelményének kielégítésére: vászon pergola, bioklimatikus, kerti lugas, kocsibeálló, kioszk, ...
A Cazeboo-nál mindent megtesznek az Ön elégedettsége érdekében!
Fedezze fel az összes tartozékunkat is az Önhöz hasonló külsőhöz: vászon és tartalék tetőalkatrészeket kínálunk a projekt tökéletesítéséhez .

A választás megkönnyítése érdekében minden terméklapunkon megtalálható minden műszaki információ, részletes termékleírás, valamint a helyzetre vonatkozó látványelemek.

A fizetés biztonságos és a szállítás ingyenes, így profitálhatsz vedd és jó vásárlást!

contact_button
contact_button
Üdvözöljük,
és üdvözöljük a Cazeboo.hu
Kérdései vannak? Mi segíthetünk neked. Mondja el, hogyan szeretné felvenni Önnel a kapcsolatot.

Hagyj nekünk üzenetet!
Ha nem vagy elérhető telefonon, e-mailt küldünk, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelő helyet.
 
 
Kérelmét figyelembe vettük

Csapatunk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, ennek hiányában e-mailben.

Információért egy rejtett számon felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hiba észlelve!